Despre


Vă urăm “Bine ați venit!” la bordul comunității LexCafe!

Cine suntem noi? Suntem o echipă tânără care își dorește să ne însoțiți zilnic  într-o călătorie fascinantă prin labirintul legislativ al României. Ne dorim să vă beți cafeaua de dimineața alături de noi în compania știrilor proaspăt servite la prima oră, să luați pauza de prânz alături de ultimele noutăți apărute în legislația românească și să vă relaxați seara făcând bilanțul unei zile bogate în informații utile culese de noi pentru dumneavoastră.

Fiecare dintre noi încercăm să vă oferim informații utile care să  vă facă viața mai ușoară, să vă păstreze zilnic zâmbetul pe buze în fața provocărilor de zi cu zi. Împreună cu noi vă veți simți mai puternici să înfruntați problemele cotidiene. Răspunsul la problemele dumneavoastră, îl găsiți la noi.

De ce noi? Pentru că vă oferim atât ultimele știri pentru a fi conectați la realitatea cotidiană, cât și informații practice despre proceduri utile care vă vor ajuta să rezolvați multe probleme. Vă servim informațiile cu seriozitate și profesionalism, dar ambalate cu puțin umor, pentru că noi credem că nu trebuie să treacă nicio zi fără să zâmbim. Sperăm că veți avea o călătorie plăcută alături de noi. Imaginați-vă că nu sunteți singuri, sunteți alături de noi, o comunitate tânără și hotărâtă să vă facă ziua plăcută, pentru că ” în viață nu contează unde te afli, ci pe cine ai alături.”

Așadar sunteți gata să ne însoțiți în călătoria noastră? Așezați-vă confortabil alături de calculatorul dumneavoastră, dați click și suntem lângă voi! Împreună suntem puternici și așa vom rămâne!

Av. IRINA STOIA

avocat_irina_stoia

 

 

 

Proiect al Asociației “Succes Net”, lexcafe.ro încearcă să sprijine pe toţi cei conectați prin legislație. Scopul nostru este de a forma o comunitate care să împărtășească din experiența și cunoștințele proprii.

Lexcafe.ro dorește să unească pe toți cei care pot contribui la această idee. Dacă și tu poți adăuga valoare comunității ești binevenit. De la jurisprudenţă la doctrină, varietatea subiectelor ține doar de inspirația autorilor care semnează articolele găzduite aici.

Dacă ești un bun cunoscător al unei situații, poți contribui și tu ca autor, contactându-ne la [email protected]

Comunitatea lexcafe.ro aparține celor conectați prin legislaţie. Alături suntem puternici.

 

Leave a Reply